Oblačila za prosti čas


Predstavljam vam nekaj modelov telovadnih hlač oz. hlač za prosti čas, ki pa vam jih lahko ponudim tudi kot delovno oblačilo (za vrtce, šole in ostale ustanove). Seveda za večje količine tudi po ugodnejših cenah. Možnost je tudi vezenja različnih logov na zgornje dele jop. Izdelane so iz 95% bombaže in 5% elastana. Ne delajo takoimenovanih “kolenčnikov” in so tudi po večkratnih pranjih enake oblike in barve. Velikosti pa so od 34 do 54, odvisno od modela, ali bolj oprijeti model ali pa klasični model za močnejše postave. Barve pa so po večini na razpolago črna in modra, pri nekaterih pa tudi siva. Pri nekaterih modelih pa so tudi podaljšane hlačnice za 170 cm višine ali pa po naročilu tudi več.

Pri zgornjih jopah pa so različni modeli s kapuco ali pa brez. Različne so tudi barve in so ravno tako bolj oprijeti (telirani) modeli ali pa klasični (ohlapni).  Velikosti pa od 36 do 52.

Hlače so v glavnem na razpolago tako v trgovini kot na terenu. Modeli jop pač ne in so odvisni od izdelave in trenutnih serij.

Ženske telovadne hlače, trenerke, majice, puliji…